בית / חגים ונסיעות / מסמכים ואשרות / איך לפתוח ויזת תייר

איך לפתוח ויזת תייר

/
71 צפיות

איך לפתוח ויזת תייר</a>

ויזה - היא אישור רשמי להיכנסאו במדינה אחרת. את הויזה ניתן עסק, הדיפלומטי, מעבר, ואם אתה הולך הארץ על פי הזמנה של חברים קרובים או סוכנות נסיעות, אז תצטרך ויזת תייר.

איך אני פותח אותו?

הוראה

    1

ראשית, המארח, כלומר,החברים או קרובי המשפחה שלך שנמצאים בחו"ל חייבים להכין ולשלוח לך הזמנת הארץ. כמו כן, כהזמנה יכולה להיות כרטיס מחברת נסיעות. לפיכך, הם מבטיחים כי אתה שוהה בשטחה של מדינה אחרת, תציית לכל התקנות והחוקים. לכן את זה סוג של ויזה נדחה רק 5% ממקרים. ויזת תייר אינה מקנה לך לעבוד בארץ מונפקת, בדרך כלל לא יותר משנה.

    2

תרים את המסמכים הבאים: דרכון בתוקף, את הזמנת תמונת מדגם הרצויה. זהו המסמכים הנפוצים ביותר הנדרשים במדינות שנגן. אם, למשל, הולכים לנסוע לארה"ב או קנדה, תצטרך לאסוף את המסמכים המוכיחים את אנשי הקשר שלך ברוסיה: תעודת הבעלות של נכס, תעודת הנישואין והולדת ילדים, אישורי עבודה.

    3

מלאו את הטופס בשפה של המדינה המארחת, אובאנגלית. זה מציין את נתוני הדרכון של המבקש, לצורך ההגעה בארץ, תקופת היותו כתובתה. זה יכול להיות מלון או בבית של חבר שהזמין אותך. בנוסף לכך, ציין אשרות תקפות אחרות והתקופה שלהם. אם אתה מקבל אשרת מבקר עבור גרמניה, אתה אוטומטית יש זכות לבקר בכל מדינה שנגנה אחרת בלי אישורים ומסמכים נוספים. עד שאלון אתה צריך לכלול תמונה של 3x4 על רקע לבן.

    4

לשלם את דמי הכניסה. הכמות והבנק לך ייקראו בקונסוליה.

    5

אם נדרש על ידי המדינה המארחת, ללכתראיון. לדוגמא, בשער אמריקה, אין מסמכים לא יעזרו לך לקבל ויזה, אם לא תצליח לשכנע את נציג הקונסוליה כי הם לא מתכוונים להישאר בארץ באופן קבוע. קשיים מסוימים עשויים להתעורר נערות צעירות לא נשואות שיש להם סיכוי גדול לפגוש את בעלה לעתיד בחו"ל.

איך לפתוח ויזת תייר זה שונה לאחרונה: ה -21 ביוני, 2017 על ידי vuoraywg
זהו טקסט תחתון מיכל הפנימי ראשי