בית / תורת המשפט / המשפט האזרחי / כיצד להשיג אשרת שהייה ב בלארוס

כיצד להשיג אשרת שהייה ב בלארוס

/
99 צפיות

כיצד להשיג אשרת שהייה ב בלארוס</a>

היתרי מגורים מנפיקים לזרי בלארוס, הגיעו בלארוס במשך יותר מ 90 ימים בשנה.

זה יכול להגיע בשש קטגוריות של אנשים: תלמידים בלארוס, קרובי משפחה של אזרחי בלארוס, למי מבצעת פעילות העבודה או כלכלית בלארוס, רכוש שיש, המעוניינים להשקיע במשק בלארוסית.

תצטרך

  • כדי להשיג צורך בהיתר שהייה להגיש את המסמכים הבאים:
  • 1. בקשת zhitelstvo- מגורים
  • 2. avtobiografiya-
  • 3. zagranpasport-
  • 4. המכשיר של רשעות או עדר takovoy-
  • 5. רפואי Help-
  • 6. 6 תצלומי צבע בגודל 40 עד 50 mm-
  • 7. מסמך המאשר את חוקיות השהייה Belorussii-
  • 8. מסמך המאשר את ההזדמנות להישאר במקום מגוריו נועדו ב Belorussii-
  • 9. לאומי pasport-
  • 10. עזיבתו של עלה מהמקום לשעבר zhitelstva-
  • 11. המסמך על תשלום חובת מדינה.

הוראה

    1

נוף להתיר בלארוס נדרש לשהייה המשפטית של זר עלשטחה של הרפובליקה הזה. מסמך זה לבין המצב מספקים לבעליו כל זכויות שאינן בלארוסים. כדי להשיג צורך בהיתר שהייה כדי לקבל דרכון.

    2

נוף להתיר בלארוס ניתן לקבל את הקטגוריות של אנשים הבאים:
סטודנטים 1. באוניברסיטת הרפובליקה (בתקופת המחקר) -
2. האזרחים קרובים בלארוסבעליהן או zheny-
3. לעשות עסקים, יישום activity- העבודה
4. בעל הרכוש בארץ על זכות הקניין הפרטי וחיים לה-
5. מעוניינים להשקיע במשק בלארוס (בסכום שלא יפחת מ 150,000 יורו).

    3

המחלקה האזרחות וההגירה של האזור,שאמור להישאר, אתה חייב להגיש את כל המסמכים (כמוגדר לעיל) ולמלא את הטפסים ושאלונים. בין השאר, הם צריכים להיות בשפה בלארוסית, אז אתה צריך לקבל עזרה. נוף ההיתר יהיה מוכן בעוד כ- 30 ימים לאחר הגשת כל המסמכים. זה ניתן למשך שנים, לאחר תקופה זו ניתן להאריכה לעוד חמש שנים.

כיצד להשיג אשרת שהייה ב בלארוס זה שונה לאחרונה: ה -21 מאי, 2017 על ידי ribsuemf
זהו טקסט תחתון מיכל הפנימי ראשי