בית / חגים ונסיעות / מסמכים ואשרות / כיצד להפוך לויזת שנגן למשך שנה

כיצד להפוך את אשרת שנגן למשך שנה

/
84 צפיות

כיצד להפוך את אשרת שנגן למשך שנה</a>

כל מי מתכנן טיול לאירופה, תחילה עליך לטפל בניירת, אשר תסייע להתגבר על הגבול. במסמך זה הינה אשרת שנגן.

אם מידת תשומת הלב הראויה אינה שלם למסמך זה, במקום מסע נעים הופעות בלתי נשכחות של הטיול, אתה יכול לקבל התעוררות גסה.

בלי שצריך אשרת שנגן לא ניתן להיכנס לאיחוד האירופי.

הוראה

    1

כדי לקבל אשרת שנגן, עליך:

יש תמונה 1. אחת מ"מ גודל 37h47, על רקע אפור.

2. דרכון בתוקף.

3. פוליסת הביטוח לנסיעות לחו"ל.

4. השאלון, מלא מודפס בצורה מסודרת bukvamiv עותק אחד במחשב או ביד. המבקש שלה חתם באופן אישי. טופס בקשת ויזה המלא באותיות לטיניות.

5. דרכון ישן, שיש סימן של הטיולים הקודמים בחו"ל.

6. מסמכי מידע רלוונטי, לספר על התנאים והיעדים של הטיול (הזמנה, המעסיק לכסות את המכתב).

7. היישום של מבקש קטין צריך לצרף תעודת לידה, שהעתק ממנו מה שאתה צריך לעשות מראש.

    2

לא לעתים קרובות, אבל לפעמים זה קורה כי קונסולית בקשות אחרות מאלה המפורטים הם מסמכים נוספים:

- תעודת הלידה של הילדים (צילום) -

- תעודת נישואין (צילום) -

- דרכון האזרחי (צילום) -

- תעודת העסקה (דרישה היא נדירה למדי) -

עליך להיות מוכן לספק את המסמכים הנ"ל על פי דרישה, גם אם תעודת הנישואין והולדת ילדים, הדרכון אזרחי.

    3

כל המסמכים שנאספו יש להגיש במחלקת הויזה של הקונסוליה.

    4

לאחר הגשת המסמכים צריכים לשלם את העלות של אשרות במשך ימים.

    5

נציג הקונסוליה בודק את המסמכים שהוגשו. במקרה של זכות רישומם, הוא לוקח את כל ונתן קבלה על דמי האשרה שלמו.

    6

אתה משלם את האגרה לויזה ולקבל בחזרה את הדרכון שלך עם ויזה.

כיצד להפוך את אשרת שנגן למשך שנה זה שונה לאחרונה: ה -21 ביוני, 2017 על ידי lykzeodh
זהו טקסט תחתון מיכל הפנימי ראשי