בית / חגים ונסיעות / מסמכים ואשרות / כיצד להגיש בקשה לויזה לבריטניה

כיצד להגיש בקשה לויזה לבריטניה

/
76 צפיות

כיצד להגיש בקשה לויזה לבריטניה</a>

אם אתה אזרח של הפדרציה הרוסית והחליט לבקר בבריטניה, תצטרך אשרה בתוקף.

מסדרים את זה בעצמך אתה יכול במרכז אשרת הבריטי במוסקבה, סנט פטרסבורג, יקטרינבורג, נובוסיבירסק רוסטוב על הדון.

כדי לעשות זאת, אתה צריך לאסוף חבילה של מסמכים באופן אישי להגיש בקשה לויזה, מתן נתונים ביומטריים שלהם.

תצטרך

  • - דרכון בתוקף לפחות 6 חודשים לאחר תום הטיול, שבו יש שני stranitsy- הנקי
  • - דרכון בשימוש (אם קיים) -
  • - ויזה anketa-
  • - 1 3,5h4,5sm- צילום בצבע
  • - אישור של הזמינות של sredstv- הפיננסי
  • - תעודה מטעם עוזר,
  • - אישור של אירוח (הזמנת מלון או שובר) -
  • - פוליסת ביטוח רפואי מצופה הוא לא פחות מ 30,000 אירו
  • - תשלום אגרת הוויזה.

הוראה

    1

הדבר הראשון לעבור את הליך הרישום באתר האינטרנט של שירות ההגירה של בריטניה: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/. לאחר מכן בחר את סוג הפרופילים, בהתאםמטרת הנסיעה. קראו את ההוראות ולהתחיל למלא את השאלון. זה חייב להסתיים on-line באנגלית. הדפס את הטופס ולחתום עליו. בשנת הדואר האלקטרוני שלך מגיע מספר רישום ייחודי, כך שאתה יכול לבחור את הזמן של הביקור במרכז Application ויזה בבריטניה. לאחר בחירת התאריך והשעה, תקבל אישור של התאריך והשעה של הביקור שלך. הדפס את ולצרף לטופס הבקשה.

    2

לוודא זמינות של קרנות אותךיכול, על ידי יישום למסמכי החשבון האחרון, קבלת שכר או מסמכים ממשרד המס. אם אתה שולח מסמך על מטלטלין או מקרקעין, זה יגדיל משמעותית את הסיכוי להגיע אשרה.

    3

במכתב מהמעסיק חייב להיות על נייר מכתבים של החברה וחתום ו המציין את המיקום ואת משכורתו. Desirably, השכר הוא לא פחות מ 30,000 רובל.

    4

יזמים פרטיים צריכים להגיש עותקים של תעודות רישום של החברה והרישום עם רשויות המס.

    5

גמלאים חייבים לצרף צילום של תעודת הפנסיה, חסים במקומות מכתב ותעודת עבודה יחסית (או קטע מתוך חשבון הבנק שלו), אשר מממן את הנסיעה.

    6

אזרחים מובטלים צריכים הצהרה בנקאית או מכתב חסות ותעודת תעסוקה (חשבון בנק) של האדם מימון הטיול.

    7

סטודנטים ותלמידים צריכים תעודת זהות תלמיד, תעודה מן מכתב חסות מוסד (ספר) ותעודה מן חסות המעסיק (או קטע מתוך חשבון הבנק שלו).

    8

אם אתם נוסעים על פי הזמנה, עליךלהגיש מכתב מן החסות, שבו מידת קרבה או קשר תירשם, לצורך, את משך הביקור ואת הכתובת שבה תשהה. אתה גם צריך לעשות צילום של הדרכון של אזרח בריטניה, או צילום של רישיון הישיבה.

    9

זכור כי כל המסמכים חייבים להיותמתורגם לאנגלית. תרגום לצרף כל מסמך על דף נפרד. בכל גיליון תאריך ההעברה יצוין שם ושם המשפחה של המתורגמן, החתימה שלו, פרטי קשר ומאשר כי התרגום מתאים המקורי. תרגום מסמכים, אתה יכול לעשות בעצמך. ניתן גם לפנות מתרגם מקצועי. אם השתמשת בשירותים של סוכנות תרגום, אתה צריך לציין את הפרטים של החברה, שם ושם המשפחה של המתרגם. תרגומים לא מאושרים על ידי נוטריון.

    10

ילדים לחבילת הבסיס של המסמכים הנדרשיםצילום של תעודת לידה ואישור נוטריונים מההורה (ים), אם הילד נוסע עם הורה אחד או עם אדם מהימן. במקרה זה, תצטרך לציין את שמו ואת מספר הדרכון. אם ההורה האחר חסר, אתה צריך אישור מהרשויות המוסמכות.

    11

דמי הקונסולרית 3570 רובל. הוא שילם ישירות למרכז בקשה לוויזה מול נוהל משלוח נתונים ביומטריים.

כיצד להגיש בקשה לויזה לבריטניה זה שונה לאחרונה: ה -21 ביוני, 2017 על ידי fyykyexz
זהו טקסט תחתון מיכל הפנימי ראשי