בית / חגים ונסיעות / מסמכים ואשרות / כיצד להגיש בקשה לויזה כדי קזחסטן

כיצד להגיש בקשה לויזה כדי קזחסטן

/
120 צפיות

כיצד להגיש בקשה לויזה כדי קזחסטן</a>

לפעמים יש מצב כי עבור חלקכי אדם צריך להיכנס לשטח של הרפובליקה של קזחסטן. זה יכול להיות די לכל אירוע - נסיעת עסקים, חופשה, ביקור קרובים וכו '

לפני שאתם הולכים לטיול כזה, אתה חייב להיות בעל ויזה כדי להיכנס לשטחה של הרפובליקה הזה.

הוראה

    1

מיד nuzhnozametit שפתיחת ויזה לכניסהבקזחסטן לא צריך את כל. לפיכך, ברשימה ללא ויזה הם אזרחי מדינות חבר העמים, מונגוליה וטורקיה. כל האזרחים אחרים, האזרחים זרים כלומר, יצטרכו לקבל את חקיקת תאריך vizu.Na של הרפובליקה של קזחסטן מספק עבור מספר קטגוריות של ויזות, כלומר 13 (של משקיעים יש, דיפלומטיות, מעבר, פקיד, עסקים, פרטיים, נסיעות, וכו ').

    2

כתוב מכתב ערעור לבית הזריםהרפובליקה של קזחסטן, מצרף את המסמכים הדרושים (דרכון בתוקף, טופס בקשה לויזה, תמונה אחת על דרכון או מכתב הזמנה רשמי מהמעביד המציין נסיעת עסקים והבטחת תמיכה כספית).

    3

כתוב מכתב לאותו טיפול במחלקהבשירות הקונסולרי MFA של הרפובליקה של קזחסטן ואת שירות העברת משרד הפנים של הרפובליקה של קזחסטן, מצרף את כל המסמכים הנדרשים (דרכון בתוקף, טופס בקשה לויזה, תמונה אחת על דרכון או מכתב הזמנה רשמי מהמעביד המציין נסיעת עסקים והבטחת תמיכה כספית).

    4

ציין בעת ​​מילוי בקשה לויזה הבאהפרטים: שם, מין, תאריך לידה ומקום לידה, מספר הרישום של הדרכון, מתי ועל ידי מי הוצא המסמך ותוקף, לאום, אזרחות, מקום מגוריו ואת המגורים, מקום העבודה ואת מעמדה, שבמהלכו אתה מתכנן להישאר בקזחסטן , כתובת של מקום המצאו, מטרת הכניסה, את המסלול ואת השיטה של ​​נסיעה. פרופיל זה מלא מעצם הגדרתה, שהוקם על ידי החקיקה על פי דגם של צורה שבה ניתן להשיג בתחומי הטיפול.

    5

הפיכת ויזה עבור הנסיעה בקזחסטן, בבקשהלב תוקפו של הדרכון. זה חייב להיות בתוקף לפחות עוד 3 חודשים לאחר החזרה המתוכננת שלך, כמפורט במסמכים כאשר פונים לקבלת ויזה.

כיצד להגיש בקשה לויזה כדי קזחסטן זה שונה לאחרונה: ה -21 ביוני, 2017 על ידי giumaudq
זהו טקסט תחתון מיכל הפנימי ראשי